Åpen dag ved Hans Nielsen Hauge VGS

Lurer du på hva du skal velge? Er du nysgjerrig på hvordan det er å være elev hos oss? Hold av dagen.

Sted

Nygaardsgata 33 A
1606 Fredrikstad

Dato / Tid

10. februar 2024
11:00 – 13:00

Arrangør

Hans Nielsen Hauge videregående skole

Fornøyd elev

Velkommen til åpen dag ved HNH VGS

Her kan du få en omvisning, møte engasjerte elever, lærere, rådgivere og ledelse. Dette er en god anledning til å bli bedre kjent med oss. Ta gjerne med dine foreldre eller en venn. Det er ingen påmelding, bare å møte opp.

Hva er åpen dag på HNH?

Det er en fin anledning til å få et inntrykk av skolen, lærerne og skolemiljøet. Vi åpner dørene og ønsker alle velkommen inn for å bli kjent med hva vi kan tilby våre elever og hva det vil si å være elev ved Hans Nielsen Hauge VGS. Våre lærere og stab er tilgjengelig for omvisning i lokalene og til å svare på spørsmål.

Hvem passer åpen dag for?

De fleste som kommer er 10. klassinger fra Fredrikstad og omegn som snart skal søke om skoleplass på en videregående skole og deres foreldre. Du er hjertelig velkommen innom for en prat og titt på lokalene, selvom videregående er noen år frem i tid.

Kom gjerne innom eller meld deg på i skjemaet nedenfor. Da vet vi omtrent hvor mange som kommer og påmeldte får informasjon fra HNH frem til søknadsfristen.

Hva skjer på åpen dag?

Vi tar deg imot i inngangspartiet og ønsker velkommen. Deretter kan de som vil ta seg en kopp kaffe før de tar en titt på egenhånd, eller får en omvisning mens vi forteller om skolen og svarer på spørsmål. Det står lærere i de fleste klasserom til å fortelle om sine fag, hvordan de jobber med sosial og faglig utvikling, teknologi på skolen og oppfølging av elever.

Gjennom skoleåret har elevene en rekke eksperimenter, prosjekter, fagdager og språkreiser som du gjerne må spørre oss om. Det er f.eks. fagdag på fjorden, vikinger for en dag, biologieksperimenter, ungdomsbedrift og designsprint. Vi mener en kombinasjon av teoretisk og praktisk undervisning skaper et godt læringsmiljø og bryter litt opp i den vanlige skolehverdagen.