– Vil at alle skal føle seg inkludert

Hun brenner for å skape et godt sosialt miljø på skolen med kontakt på tvers av trinn, ønsker seg flere sofaer som naturlige samlingspunkt og en russetid der flest mulig skal føle seg inkludert. Møt Lotta Dorthea Fagerland-Taraldsen, HNHs nye elevrådsleder og russepresident.
Les mer

– Førsteinntrykket stemte godt

For mange av HNHs elever ga hospiteringsdagene på skolen et viktig førsteinntrykk. Sanna, Amelia og Theodor er godt inne i sitt første år og godt fornøyd med sine valg av videregående skole.
Les mer

Fiskelykke i Oslofjorden

Denne uka mønstret Biologi 2 på Ny Vigra III for å sjekke hvordan det egentlig står til med det biologiske mangfoldet i fjorden vår.
Les mer

Life hack for VGS elever

Det føltes som om sommerferien skulle vare evig, men snart må du igjen huske å skru på vekkerklokka. Her er noen tips til deg som skal begynne på videregående.
Les mer

Sommerhilsen fra rektor

Det er snart sommer og det er med en viss grad av vemod jeg skriver dette som blir min siste sommerhilsen her fra Hans Nielsen Hauge videregående skole.
Les mer

Psykisk helsefokus på HNH

Pandemien satt et enda sterkere fokus på ungdoms psykiske helse. Det ga grunnlag for ungdomsbedriften Psykt Kult som elever ved Hans Nielsen Hauge VGS står bak. 
Les mer

Hvor mye koster det å gå på HNH?

På det spørsmålet finnes et kort svar, og et langt. Vi begynner med det korte: Hvert år du går her koster det 18 500 kroner. Året blir delt opp i ti måneder, så du betaler 1850 kroner i måneden.
Les mer

Videre i biologi-OL

Eline og Las har, som to av 17 elever på landsbasis, kvalifisert seg til norsk finaleuke i biologi-OL. Nå venter fire dager med forelesninger på Blindern før siste nasjonale runde går av stabelen i begynnelsen av april.
Les mer