Kickstartet vinterferien med LAN-party

I helgen arrangerte vi for første gang LAN på HNH. 16 personer hadde tatt med seg datamaskiner og spillkonsoller og samlet seg inne på klasserom 1 for å tilbringe natten sammen foran skjermene.

I løpet av kvelden og natten ble det arrangert konkurranser i ulike dataspill og Misjonsprosjektkomiteen stilte opp med middag til alle deltagerne mot et lite bidrag til årets misjonsprosjekt. 3 av guttene i YoungLife Fredrikstad tok med seg spillkonsollene sine og ble med oss gjennom natten.


Christian Gasser i 2A var en av deltagerne på LANet. Vi tok en prat med han i etterkant av LANet for å høre hvordan det gikk.

Jeg syntes det var gøy på LANet, spesielt med konkurransene. Det gjorde at vi hadde noe å gjøre mesteparten av tiden og samtidig hadde vi mye tid til å spille andre ting sammen. Det at vi hadde det på skolen gjorde at vi kjente stedet godt og det ligger midt i byen som gjorde det enkelt å kjøpe mat og drikke.

Du var jo med å planlegge LANet, hvordan syntes du det var?

Det var gøy. Fikk vært med på planleggingen av LANet og hvilke konkurranser som skulle være med. Jeg kunne også bidra med ideer og forslag jeg og andre utenfor planleggingen hadde.


Christian med lagkamerat Petter i bakgrunnen

Christian med lagkamerat Petter i bakgrunnen

Du og Petter gikk jo av med seieren i CSGO turneringen. Var det tøff konkurranse?

Det var andre lag som spilte bra, men jeg hadde en fordel fordi jeg nok var den som hadde spilt mest CS:GO, og i høyest rank. De fleste som var med hadde spilt veldig lite og på et lavere nivå. Jeg følte fortsatt at det var veldig gøy både for meg og de andre lagene, selv om noen av kampene var mindre jevne.

Er du klar til å forsvare tittelen hvis det blir LAN igjen senere?

Ja, hvis det fortsatt er interesse for LAN tror jeg det kan bli gøy. Det blir interessant å se utviklingen til de ulike lagene og om det er noen nye som prøver seg.

Kan vi regne med deg som arrangør på neste LAN da?

Ja, etter dette LANet har jeg noen ideer som kan gjøre at LANet kanskje blir enda bedre. Det å være i styret gir meg muligheten til å få gjennom noen av ideene.


Tusen takk til Mølla LAN for lån av utstyr og Outland og Gamestop på Torvbyen som sponset oss med premier.


71147418_2479055925657728_1790535813746917376_n.jpg


download.png


GameStopLogo_.jpg