HILS PÅ SKOLENS NYE MARKEDSFØRINGSLÆRER!

Etter jul har vi fått en ny mann i lærerstaben. Per Anders Golden skal undervise i markedsføring og ledelse i vg3, og er klar for den spennende jobben. – Jeg har allerede hatt noen fine uker i ny jobb, og ser frem til fortsettelsen her på HNH, sier Per Anders.


Per Anders er 48 år gammel, og bor på Gressvik sammen med kona og sine tre sønner på 12, 18 og 21 år. Familien flyttet til Fredrikstad for litt over tre år siden, og bodde før det både i Oslo og noen år i Lørenskog.


B34619FE-6CC7-46CC-8452-53209DD5F6AA.png

Per Anders har jobbet i næringslivet i mange år, og innrømmer at det fristet å prøve seg som lærer også.

– Hva er inntrykket ditt av HNH så langt?

– Jeg synes det er et veldig bra miljø her med positive elever og hyggelige og inkluderende lærere. Er veldig glad for at det er nettopp her på HNH jeg har fått muligheten til å engasjere andre i faget mitt.

– Hva er viktig for deg som lærer i markedsføring og ledelse?

– Jeg er relativt fersk som lærer, men liker best å snakke om reelle case for å gi elevene knagger å henge undervisningen på.

>
Jeg er relativt fersk som lærer, men liker best å snakke om reelle case for å gi elevene knagger å henge undervisningen på.
— Per Anders Golden

– Har du en funfact om deg selv som du vil fortelle om?

– Ja, denne er litt vanskelig.. .Jeg er nemlig litt over snittet glad i gamle biler (folkevogner spesielt). Har på det meste hatt elleve biler på samme tid, men nå har jeg bare to. (Håper ikke kona leser dette, hun vet bare om den ene….).