-GODT Å VÆRE I GANG IGJEN!

På mandag ble skolen endelig fylt opp igjen med elever etter en lang sommerferie. Selv om enkelte nok skulle ønske at ferien hadde vart litt lenger, var gjensynsgleden ved å se gamle venner og klassekamerater igjen stor! Nå er det mye spennende undervisning som venter elevene i tiden fremover.


mye å sette seg inn i

Med regn og kaldt vær ble tradisjonen med bli-kjent-leker på Isegran dessverre brutt i år. Dermed ble årets sosiale innslag på første skoledag lagt innendørs. Elevene så ut til å kose seg likevel, og fikk i alle blitt litt bedre kjent med hverandre på tvers av klasser og trinn.

For de nye VG1-elevene har første skoleuke gått med til å sette seg inn i alt det nye og ukjente ved å starte på videregående: Hvem blir de nye lærerne mine, og hvem kommer jeg i klasse med? Hva handler fagene om? Hvor finner jeg timeplan og oversikt over prøvene jeg skal ha?

Nå har elevene fått utdelt lærebøker, Mac og adgangskort, og er klare for skolehverdagen som venter.

lærerne gleder seg

Sonia Marie Topstad, lærer i geografi, matematikk og fysikk, og Mats Kobbevik-Westgaard, lærer i kristendom, kroppsøving og norsk, gleder seg stort til å ta fatt på et nytt år som lærere ved HNH.

>
Jeg synes det er veldig hyggelig å møte elevene igjen, og etter en lang sommer er det godt å komme inn i de faste rutinene som skolehverdagen gir.
— Sonia Marie Topstad

- Hvordan har den siste uka vært, Sonia Marie?

– Ved oppstarten av et nytt skoleår er det alltid mye å gjøre – både for lærere og elever. Likevel opplever jeg denne perioden som fin og lærerik. Det å bli kjent med nye elever, si hei til de gamle, lage planer for det nye året og samtidig kunne diskutere smått og stort med gode kollegaer på lunsjrommet, er gode ting ved lærerjobben på HNH. Jeg synes det er veldig hyggelig å møte elevene igjen, og etter en lang sommer er det godt å komme inn i de vanlige rutinene igjen.


Sonia Marie og Mats er klare for et nytt skoleår!

Sonia Marie og Mats er klare for et nytt skoleår!

Mats er også klar for å ta fatt på et nytt år med undervisning for gamle og nye elever:

– Som lærer har man en variert arbeidshverdag, og i forbindelse med skolestart får man virkelig kjenne på dette. I tillegg til å planlegge undervisning og planlegge året, er det viktig å være til stede for de de nye elevene som har startet her. Alle har vi vært nye et sted, og vi vet jo hvor mye det betyr å bli tatt godt imot. På HNH er vi opptatt av at de nye elevene finner seg til rette i miljøet og at de føler seg godt ivaretatt.


Vi ønsker alle elever lykke til med skoleåret!