Ga alt på Glommaløpet!

Lørdag 11. mai var HNH godt representert på Glommaløpet ved et eget lærerlag. Selv om de ikke nådde helt til topps, ga de likevel alt i etappeløpet som gikk fra Sarpsborg til Fredrikstad.

(Topp-foto: Bakerst fra venstre: Håvard Maurstad, Mats Kobbevik-Westgaard, Katrine Dale Bjordal, Sonia Marie Topstad og Sergio Sarmiento. Fremme fra venstre: Maria Dahl Skogen, Elise Berggren og Liv Vågen.)


– Moro å løpe sammen med gode kollegaer!

Etter å ha deltatt i misjonsløpet for noen uker siden, kan det virke som om lærerne ved HNH virkelig har blitt bitt av løpebasillen; i alle fall deltok åtte av dem på Glommaløpet forrige uke. Glommaløpet går fra Sarpsborg til gamlebyen i Fredrikstad, og har etter hvert blitt et populært løp i regionen. Løpet finnes både som stafettutgave og som individuelt løp.

Biologi- og kjemilærer Elise Berggren var den som tok initiativ til å danne et stafettlag fra HNH. Hun syntes det var flott å kunne løpe sammen med gode kollegaer, og forteller at alle sammen ga alt.


Elise Berggren tok initiativ til å stille lærerlag på Glommaløpet.

Elise Berggren tok initiativ til å stille lærerlag på Glommaløpet.

– I tillegg feiret vi egen innsats ved en liten sammenkomst hos en av lærerne etter løpet, kunne Elise fortelle.

– Hvordan var stemningen underveis?

God stemning med et strålende vær og mye heiing fra folk som sto langs løypa.

– Var det vanskelig å få med deg de andre lærerne på å løpe Glommaløpet?

Tja, noen meldte seg med en gang, mens andre hadde «vonde knær». Vi var litt for få løpere, så noen måtte løpe to etapper. Men uansett bra at såpass mange ville være med, og vi håper på å kunne stille fullt lag neste år.

– Hva er målet til neste år?

Vi skal i hvert fall slå vår egen tid! Og så håper vi at elevene også vil stille med et lag for å kunne konkurrere mot oss lærerne.


Mats Kobbevik Westgaard, Liv Vågen og Elise Berggren koste seg i sola!

Mats Kobbevik Westgaard, Liv Vågen og Elise Berggren koste seg i sola!