KLARE FOR NY BORDTENNISTURNERING

17. november er det igjen klart for den prestisjefulle bordtennisturneringen på HNH. I år er det andre gang turneringen går av stabelen, og i tida frem til juleavslutningen skal det spilles mange spennende kamper ved skolens bordtennisbord. Vi tok en prat med et par av deltakerne for å høre mer om hva de tenker om årets turnering.


skal forsvare seieren fra i fjor


Audun gleder seg til bordtennisturneringen starter!

Audun gleder seg til bordtennisturneringen starter!

Audun Moksnes (2A) gikk seirende ut av fjorårets turnering, og vant den spennende finalen over Himanshu Sharma. I år har han ikke fått forberedt seg like mye, men gleder seg til å spille.

– Hva tror du om sjansene dine i årets turnering, Audun?

– Jo, det blir spennende å se om jeg klarer å følge opp fra i fjor. Jeg lå nok litt bedre an for et år siden, men det er gøy å få prøve seg i en morsom turnering i år også.

– Hvor mye har du øvd så langt i høst?

– Jeg har dessverre fått spilt veldig lite i år. Men jeg startet sesongoppkjøringa for en uke siden og skal legge inn en liten formtopp etter hvert, sier Audun noe spøkefullt.

– Du er kjent for å ha et stort konkurranseinstinkt. Fortell!

– Absolutt! Jeg kan nesten bli sint dersom det ikke går så bra i en konkurranse, enten det er bordtennis eller quiz. Men jeg får bare se på det som en fordel, og så har jeg naturligvis en ekstra grunn til å unngå å tape, sier Audun.

– Hvem ser du på de største utfordrerne i årets turnering?

– Peter Dahl (2B) kommer til å gi tøff motstand, og han er en veldig god spiller. Ellers tror jeg også det blir tøft å møte Herman Granat (2A).

– Har du noen tips du kan dele med de andre som skal spille?

– Naturligvis er det lurt å spille en del, ta hensyn til forholda og ta det rolig slik at man ikke er nervøs når man spiller. Man må unngå å spille med høye skuldre, og i stedet spille sitt spill.

lærerne er også med


Filip Dale, lærer i engelsk og religion

Filip Dale, lærer i engelsk og religion

Filip Dale (lærer i engelsk og religion) har også meldt seg på turneringen. Han gleder seg, men innrømmer at han ikke har trent så mye bordtennis i det siste.

– Nå starter snart bordtennisturneringen, Filip. Hva er ditt mål for turneringen?

Målet er å bidra til at andre skal ha det gøy, og kanskje ha det litt moro selv, sier Filip.

– Har du spilt mye bordtennis tidligere?

Nei, jeg har spilt lite bordtennis opp gjennom. På bryllupsreisen vår spilte kona mi og jeg bordtennis, og jeg gikk skuffet og beseiret fra bordet.

– Ifølge kampoppsettet skal du spille din første kamp mot regjerende HNH-mester Audun Moksnes. Hva tror du om den kampen?

Du verden. Det blir nok en kort turnering for min del, poengter han.

– Hva tror du en slik turnering kan bety for miljøet på skolen?

Konkurranser er gøy og binder oss sammen, enten vi spiller eller ikke. Her på HNH vet vi å ha det moro, ikke bare å lese godt, avslutter Filip!


Vi ønsker alle spillere lykke til, og håper samtidig på godt oppmøte til kampene, som for øvrig spilles i lunsjen mandag-torsdag hver uke frem til jul.