Løp for Mongolia


Markus Pedersen (foran), Sander Isnes Høegh (t.h), Christoffer Skauen (t.v) og Magnus Vøllo (bak) i fint driv gjennom sentumsgatene.

Markus Pedersen (foran), Sander Isnes Høegh (t.h), Christoffer Skauen (t.v) og Magnus Vøllo (bak) i fint driv gjennom sentumsgatene.

Høyt tempo og svette HNH-elever preget gågata i dag. 

 

Misjonsløpet er etterhvert blitt en fast tradisjon, og både elver, lærere og administrasjonsansatte gjorde torsdag en ekstra innsats for en god sak. 

Se flere bilder under. 

Tittelforsvarer fra ifjor Markus Pedersen i 2A, viste nok en gang muskler da han klokket inn med 19 runder, nøyaktig samme antall som sist. 

–  Målet var å slå Benjamin Sævik, som jeg konkurrerte med også ifjor. Nå måtte han imidlertid kaste inn håndkleet etter noen få runder på grunn av en skade, dermed mistet jeg litt av motivasjonen. Så at det ble såpass med runder likevel, er jeg fornøyd med, konstaterer Markus, som i forkant hadde skaffet seg to sponsorer til løpet. 

 

Gode rundetider

Karoline Solbakke Jørgensen gjorde det også skarpt denne dagen med 14 runder i løpet av en halv time. 

– Jeg deltok ikke på misjonsløpet i fjor, dermed visste jeg heller ikke hva jeg kunne forvente. Det var gøy og jeg føler at jeg kan være fornøyd med innsatsen, sier Karoline, som opplevde å få god drahjelp fra tilskuerne: 

– Det var til tider ganske tungt, men det hjalp at folk heiet oss frem underveis, konstaterer hun.


karoline.jpg

 

Baklengs

Også Mathias Kristiansen deltok på løpet, dog med en litt annen tilnærming enn sine medelever. Han fullførte ikke mindre enn fem runder baklengs. 

– Det gikk veldig fint, det. Den største utfordringen var smerter i leggen, det tok litt på musklene å  gjennomføre løpet på den måten, smiler han. 


Mathias Kristiansen fullførte fem runder baklengs. 

Mathias Kristiansen fullførte fem runder baklengs.