Innholdsrik avslutning på høsthalvåret!

For mange slitne elever og lærere blir juleferien et kjærkomment avbrekk fra lange og intensive skoledager med mye lesing, tentamener og prøver. Fredag ble juleferien innviet med en innholdsrik og fin juleavslutning på HNH! I tillegg gikk finalen i HNHs bordtennisturnering av stabelen.


I tillegg til en fin juleandakt av skoleprest Frode Granerud, fikk vi også se underholdningsinnslag fra alle klassene. Her hadde samtlige klasser vært kreative og klart å komme opp med gode innslag. 1B viste en selvprodusert film som var basert på juleeventyret Den lille piken med svovelstikkene av H.C. Andersen. Dette skulle minne oss på at det er viktig å huske på de hjemløse og fattige, spesielt nå i jula. 3A hadde et julespill med en språklig sett “moderne” utgave av juleevangeliet, mens 3B fremførte sangen Hey ho av Freddy Kalas.

Ellers ble samlingen fylt med julesang, kahoot og naturligvis høytlesning av juleevangeliet, ved Audun Moksnes og Hans William Holbye.

Spennende finale i bordtennisturneringen


Fra venstre: Himanshu Sharma, Audun Moksnes og Mathias Kristiansen

Fra venstre: Himanshu Sharma, Audun Moksnes og Mathias Kristiansen

Siste del av programmet ble satt av til bordtennis. Det var på forhånd knyttet stor spenning til utfallet av finalen i høstens store bordtennisturnering på HNH, og rammene rundt finalene lå godt til rette for en kamp med stor spenning og stort publikumsoppmøte.

Tilskuerne var flinke til å heie på de to finalistene, Himanshu Sharma og Audun Moksnes, og de to leverte også meget godt og underholdene spill. Selv om Himanshu vant første sett, og lenge så ut til å vinne andre sett, ble det til slutt Audun som stakk av med seier, 3-1 i sett. Etter finalen ble det premiesermoni, hvor Audun Moksens, Himanshu Sharma og Mathias Kristiansen ble premiert for henholdsvis 1., 2. og 3.plass i den prestisjefylte turneringen.