Back to All Events

Rockesokk

Fra Facebook-eventen:

Torsdag 21. mars markerer vi igjen den internasjonale dagen for Downs syndrom. Budskapet er enkelt: Vi oppfordrer deg til å gå med to ulike sokker denne dagen for å vise at du setter pris på mangfold og at vi alle er forskjellige. Vi vil løfte frem at alle mennesker har samme verdi, helt uavhengig av egenskaper og diagnoser.

Vi drømmer om et varmere og mer inkluderende samfunn både for mennesker med Downs syndrom og alle andre. Ved å ta på deg ulike sokker denne dagen, er du med på å markere at vi alle er forskjellige, uten at det har noen betydning for vår verdi som menneske.

Legg gjerne ut et bilde av din kreative sokke-kombinasjon på Instagram eller Facebook med emneknaggen #rockesokk.

Earlier Event: March 1
Søknadsfrist
Later Event: March 31
Sommertid