KLARE FOR FERIE!

Det ble en variert siste skoleuke for vg1 og vg2, med blant annet tur til Klatring på grensen og sykkeltur til Sprinklet. Elever og lærere var alle enige om at det var fint å få noen dager sammen før man skulle avslutte et veldig spesielt halvår.


Sykkeltur

Onsdag forrige uke tok VG1 turen til Sprinklet – på sykkel. Selv en av de varmeste dagene hittil i år så ikke ut til å stoppe elever og lærere fra å gjennomføre både sykkeltur og aktiviteter når de kom frem.


Klatring på grensen

For VG2 gikk turen til Klatring på grensen i Halden. Her fikk elevene utfolde seg høyt over bakken i diverse utfordringer i hinderløypa.


Avslutning på skolen

Også i år fikk vi markert siste skoledag med en liten avslutning i rom 8. Riktignok måtte dette gjøres trinnvis, slik at vi kunne opprettholde smittevernreglementet. Siden én klasse nå regnes som én kohort, kunne elevene i samme klasse sitte ved siden av hverandre — uten begrensninger av 1-metersregelen.

På avslutningen fikk elevene en Kahoot om lærerne, andakt av lærerne Sonia Marie Topstad og Maria Celine Lundeby og en liten hilsen fra rektor Hanne Tulluan.