SE BILDER OG FILM FRA AKTIVITETSDAGEN

Torsdag i forrige uke byttet elever og lærere ut lærebøker, tavle og Mac med gymtøy, joggesko og lagtaktikk og reiste på aktivitetsdag i Kongstenhallen. Elevrådet var arrangør, og stod for et vel gjennomført arrangement denne dagen.

Med stemningsskapende musikk over høytaleranlegget og løpende oppdateringer fra elevrådets speakere, var rammene for alvor satt for den årlige klasseturneringen i Kongstenhallen. Hver klasse stilte med hvert sitt lag i de tre idrettene, og elevenes konkurranseinstinktet skulle vise seg å være høyt. Dermed ble det mange intensive og tette oppgjør i løpet av dagen.

I tillegg fikk også lærerne vist seg frem i volleyball, hvor de spilte finale mot det beste elevlaget.

Til slutt ble det finaler mellom de to beste trinnene i hver idrett. Her toppet trinnene lagene sine med de beste fra hver klasse.

Finaleresultat

  • Fotball: VG3 vant over VG2.

  • Innebandy: VG3 vant over VG2.

  • Volleyball: VG3 vant over VG2.

  • Bonusfinale i volleyball mellom lærerne og vinner av elevfinalen: Lærerne vant over 3A.