Skoleturnering i bordtennis!

De siste ukene har aktivitetsnivået vært stort rundt skolens nye bordtennisbord; Elevrådet har nemlig arrangert bordtennisturnering, og mange ivrige elever og lærere har deltatt. Finalen går av stabelen fredag 21. desember, og før den tid er det fortsatt noen spennende kamper som skal spilles.


Arrangert av elevrådet

Turneringen arrangeres av elevrådet, som også har fått med seg Einar Belck-Olsen (skolemiljøkoordinator) og Frode Granerud (områdearbeider for NLM) i planleggingen og gjennomføringen av turneringen. Kampene spilles hver dag i lunsjtiden, og som regel har publikumsoppmøtet hvert bra. Her har elever og lærere fått se spennende bordtennisoppgjør med harde smasher, magiske skruballer og imponerende lange ballvekslinger.


Turneringsansvarlige: Christoffer Skauen (t.v.) og Mathias Kristiansen.

Turneringsansvarlige: Christoffer Skauen (t.v.) og Mathias Kristiansen.

Mathias Kristiansen (3A) og Christoffer Skauen (3B) er med både som arrangører og som spillere. De kan fortelle at turneringen har skapt mye liv de siste ukene:

– Ja, det stemmer at det har vært mye liv rundt bordtennisbordet i høst – også før turneringen. Både elever og lærere har vært svært engasjerte, og det har gått mange timer foran bordet. Dermed tenkte vi at det kunne være gøy å arrangere en turnering på tvers av klasser og trinn. Turneringen som vi arrangerer, er hovedsakelig for å skape hygge og stemning på skolen. Før turneringen ble det sendt ut skjema. Her kunne alle melde seg på helt gratis. Vi ble totalt 32 spillere i turneringen, og til nå har det vært en suksess! Kampoppsettet administreres gjennom en nettside (se oversikt nederst i saken, journ.anm.) der deltagere har oversikt over hele kamphistorikken, motstandere og fremtidige kamper. Vi er nå ferdig med gruppespillet og holder på med utslagsrunder. Når turneringen er ferdig, blir det selvfølgelig tildelt premie til vinneren og andre deltagere.

data-animation-override>
Vi tenker at en slik turnering skaper engasjement blant elever og lærere og bidrar godt til miljøet her på skolen.

Hva tenker dere er positivt ved å ha en slik turnering her på skolen?

– Vi tenker at en slik turnering skaper engasjement blant elever og lærere og bidrar godt til miljøet her på skolen. Turneringen har vært med på å skape hygge og god stemning i lunsjen. Enten det er at en selv spiller eller heier på andre. Lærerne har også deltatt både med jubel og ved å utfordre oss elever. Dette har vært gøy! 

Det er mange gode spillere som nå skal kjempe om en plass i finalen fredag 21. desember. Hvem tror dere kommer til å havne der?

Mathias: – Hmmm. Det er et vanskelig spørsmål siden det har vært mange harde kamper og mange jevnt gode spillere, men må jeg tippe på hvem som eventuelt kommer til finalen, blir det Himanshu mot Audun.

Christoffer: – Jeg satser trygt pengene mine på Himanshu Sharma. Han er en magiker med rekkerten!

Turneringsoppsett