TAKK FOR NÅ!

Det ble en fin og verdig avslutning og vitnemålsseremoni for VG3-elevene på HNH onsdag kveld forrige uke. På grunn av smitteverntiltak ble avslutningen på Litteraturhuset gjennomført klassevis; 3A først og 3B til slutt. Det viktigste var likevel at elever, foreldre og lærere kunne samles for å mimre om årene som har gått og feire at elevene nå er ferdige med tre års studiespesialiserende opplæring.


TID FOR Å TA ADJØ

Etter et spesielt og annerledes semester var det fint å samle gjengen en siste gang før alle går hver til sitt. Selv om elevene har hatt videoundervisning klassevis og i grupper på Teams, har elevene likevel ikke fått sett og snakket med hverandre og lærerne på den samme måten som man vanligvis gjør. Sidene også eksamen ble avlyst i år, fikk ikke elevene den naturlige avslutningen på tre års skolegang. Derfor betydde det kanskje ekstra mye å få satt et endelig punktum på vitnemålsseremonien denne uka.

Da lærerne hadde sunget Adieu for elevene, var stemningen satt. Det var nok da det gikk opp for både elever og lærere at dette var siste gang vi var samlet alle sammen. Foruten sang av lærerne og taler av rektor og styreleder, fikk vi også minnerike innslag av elevene. Sandra Langbakken Hansen, elev i 3B, kunne glede oss alle med flott en flott versjon av sangen The Climb, mens Andres Villagra, også elev i 3B, deklamerte sitt eget, selvskrevne dikt; begge to høstet stor applaus fra publikum!

Elevrådsrepresentantene i de to klassene (Jacob Andrén Wiese, 3A og Hanna Josefine Pernille Fredriksen og Hannah Toft Nordrum, 3B) holdt tale. De trakk alle frem det gode og inkluderende miljøet elevene har hatt i de tre årene de har gått på HNH. Samtidig takk de lærerne for god oppfølging underveis. Elevene i 3A takket også lærerne med en video satt sammen at ulike videopptak som elevene hadde spilt inn på egen hånd — noe som så ut til å røre de fleste lærerhjerter.