Avslutning for 3.klasse


Siden den litt forsiktige starten i 2014 har klassen vokst til en solid gjeng med 29 elever. Det har vært en hektisk vår for VG3 med klassetur til Roma, russetid og eksamener.

Høytidelig på Litteraturhuset
Morten Gjerløw Larsen innledet avslutningsseremonien med et musikalsk bidrag. Larsen, som jobbet som miljøarbeider ved HNH i 2015 passet også på å minne avgangselevene om at de er de første som noen gang går ut av skolen – det går aldri over.

Kveldens program besto videre av taler fra styreleder, rektor, kontaktlærer og klassens tillitselever. Det ble også vist noen filmklipp fra de tre årene elevene har gått på skolen. Programmet på Litteraturhuset ble avsluttet med Jan Teigens ”Adieu” framført av lærerne. En og annen tåre kunne skimtes blant bunad- og dresskledde elever på første rad.

Kaker, Fisker og Isegran
Feiringen av avgangselevene fortsatte med kaffe og kaker på skolen. Johanne og Else-Marie holdt en fantastisk tale og delte ut gode ord til alle lærerne klassen har hatt igjennom årene på HNH. De mange turene til Isegran høstet tradisjon tro ikke like gode ord – men her er det bare en ting å si, haters gonna hate! Tredjeklassingene avsluttet kvelden med å framføre den gamle markedsførings-klassiker’n  Å Å Å begynn på HNH!

Avgangsklassen overrakte to flotte gaver til skolen, et bilde med imponerende presise tegninger av alle lærerne på skolen og de fire fiskene Hans, Nielsen, Hauge og Jesus. 


Takk for en flott avslutning og lykke til videre