Et godt skolemiljø skapes både i og utenfor klasserommet. Engasjerte elever som kommer sammen i lag og foreninger er en del av elevdemokratiet og gir skolehverdagen ”det lille ekstra”. Hos HNH ønsker vi at alle elevene bidrar til et sterkt og mangfoldig felleskap. Derfor inviterer vi alle nye elever til å skape foreninger og aktiviteter sammen. Her kan alle bidra med sine talenter og utvikle nye ferdigheter gjennom ”learning by doing”. Både skolehverdagen og våre lokaler er tilpasset et aktivt foreningsliv blant elevene.

Vi ønsker skoleavis, revy, teater, debattklubber, politiske foreninger, kristne skolelag, veldedighetsaksjoner, skoleball, kor, band og idrettslag velkommen. Her er det bare din fantasi som setter grenser.

Sammen skaper vi et unikt skolemiljø!