Fasiliteter

Vi har flotte nyoppussede lokaler midt i sentrum.

Lokaler
Hans Nielsen Hauge skole holder til i Nygaardsgata 33 i Fredrikstad. Her har vi store lokaler nypussede som egner seg godt for en moderne videregående skole. Skolen ble pusset opp fra våren 2014 og fram til skolestart. Her kan du se noen bilder av lokalene før rennoveringen begynte.

Arealene består av tradisjonelle klasserom og grupperom hvor undervisningen foregår. Elevforeninger er med på å forme skolehverdagen , derfor har vi også lagt vekt på å skape gode møteplasser for elevene.

Skolen vår ligger midt i hjertet av Fredrikstad sentrum. Blant våre nærmeste naboer finner du rådhus, kino, kulturscene, bibliotek, kaféer, restauranter og butikker. Rett i nærheten ligger også Fredrikstads grønne lunger, Lykkebergparken og Domkirkeparken.

Til HNH kommer du lett med både sykkel og kollektivtransport. Bussterminalen og togstasjonen ligger bare en kort gåtur fra skolen. Kommer du fra Gressvik, Østsiden eller Kråkerøy er byfergen et godt alternativ - den stopper 350 meter fra skolen.

View Larger Map