Misjonsprosjekt

Årets misjonprosjekt er med å støttte PARE-programmet i Peru og Bolivia FOTO: NLM/Torgeir Henden

Hvert år velger elevene seg ut et av NLMs misjonsprosjekter som de samler inn penger til.

I år har de valgt seg Familieprosjektene i Perú og Bolivia.
Elevne på HNH skal samle inn kr. 100.000,- til dette prosjektet.

I November reiste to elever på studietur til Perú og fikk møte menneskene som jobber i prosjektet og familiene i målgruppen.

Gjennom året arrangerer misjonsprosjekt-komiteen kakesalg og andre aktiviteter for å samle inn penger til prosjektet.

Torsdag 2. mai arrangerer vi Misjonsløpet 2019 for å samle inn penger til prosjektet. Løperne skaffer seg sponsorer som betaler inn et avtalt beløp til prosjektet for hver runde de klarer å løpe.

Innsamlet så langt