ØKONOMI

SKOLEPENGER

HNH er en friskole, og får 85 prosent av det en elevplass koster dekket av staten. De siste 15 prosentene må vi ta inn i gjennom skolepenger fra elevene.

For skoleåret 2018/2019 er skolepengene kr. 18.500,-. Medlemskap i Spenst, lån av skole-PC og skolebøker er inkludert i dette beløpet.

Skolen kan i enkelte særskilte situasjoner gi stipend til hel eller delvis dekning av skolepenger. For nærmere informasjon kontakt rektor. Se også lånekassen sine sider med informasjon om stipend og lån for videregående opplæring.

Søskenmoderasjon

Familier med to eller flere barn som er elever ved skolen samtidig, får 10% rabatt pr barn. Ordningen gjelder f.o.m. 1.01.2018.

Fakturering

Skolepengene faktureres månedlig (1850 kr). Betal gjerne via autogiro eller E-faktura (settes opp i din nettbank).

Spørsmål om fakturering kan rettes til skolesekretær Synnøve Rostad.