Her er noen gode grunner til å velge HNH VGS!

Hans Nielsen Hauge VGS tilbyr studiespesialisering ved en liten privatskole i Fredrikstad

Skole midt i byen

HNH er en helt nyoppusset skole med moderne lokaler midt i Fredrikstad sentrum. Her er det nære til alt.

Liten skole

HNH er en liten skole med et godt miljø der alle kjenner hverandre, og hver elev får tett oppfølging.

Kristen skole

Vi har fokus på kristne verdier. Bla.a. gjennom at elevene hvert år samler inn penger til misjons- og bistandsprosjekter.

Skoleturer

Vi reiser på skoleturer. Bli kjent-tur i VG1, språkturer til Berlin eller Barcelona i VG2 og tur til utlandet i VG3.

Trening på Spenst

Vi har ingen gymsal men derimot gym, fri trening og frokost på SPENST.

Macbook

Vi har Macbook Air som skole-pc. Du låner maskinen i tre år. Når du slutte kan den kjøpes ut for en lav restverdi.

Vi satser på entreprenørskap og realfag!

Vi vil at våre elever skal være med å skape en bedre verden. Derfor satser vi på entreprenørskap. I løpet av 2017 skal vi bygge et Makerspace her på skolen. Våren 2017 vant ungdomsbedriftene fra HNH 8 av 16 førsteplasser under fylkesmesterskapet og AEWA fra HNH ble årets ungdomsbedrift i Østfold.

For å løse framtidens utfordringer trenger samfunnet mange som er gode ingeniører. Derfor satser vi på realfag. Vi tilbyr alle realfagene som kreves for spesiell studiekompetanse. Vi har mange spennende realfagsprosjekter på gang. Ved hjelp av en undervannsdrone skal vi sammen med Ytre Hvaler nasjonalpark utforske livet under vann, for å nevne noe.

Se mer?

Bilder fra hverdagen på HNH finner du på vår Instagramprofil @hnhvgsfredrikstad