Propeller til elever!

24. oktober konkurrerte noen av ungdomsbedriftene våre om propellbrev i Ungt Entreprenørskap Østfolds Propelljakt! En propell gir ungdomsbedriften mulighet til å søke om 3000 kr i støtte. Les mer om hvordan det gikk her.

Først ut var AEWA som melder at "ideen er et produkt som skal hjelpe Applekunden. Det første produkt er en løsning på et problem som nå er i ferd med å oppstå. Apple lanserer de nye øreproppene "Airpods" sent i oktober. Mye missnøye om at de var trådløse gjorde at AEWA tenkte innovativt og løsningsorienterende. Vi har i samarbeid med Biobe og Nøst Designs fått laget prototyper til en ide som skal være en tråd/kabel med to "plugger/klips" på hver ende. Disse skal man feste Airpodsa på. Så blir de sikret rundt halsen. De er dyre så man vil ikke miste de heller. Vi vant propelljakten idag og fikk høre at ideen var genial og at de skal kjøpe de med en gang de er ute på markedet. Dette er veldig moro."

Gjengen fra Livsglede UB skal spre nettopp livsglede, blant annet ved å besøke og underholde på alders- og sykehjem. De overbeviste juryen, og fikk med seg et propellbrev.

Evengo skal tilby planlegging og gjennomføring av eventer for barn og unge. Planen er å ha eventer som bursdager og julebord, men først skal vi nå i november arrangere en sjakkturnering for barneskoler i Fredrikstad.