Besøk fra Stortinget

Line Henriette Hjemdal var denne uken på besøk hos oss på HNH. Hun fikk se hvordan elever på mange ulike måter jobber med å løse framtidens problemer og utfordringer.

Mandag 21. november fikk HNH besøk av Stortingsrepresentant fra Østfold Line Henriette Hjemdal (KRF). Hjemdal sitter i Stortingets næringskomité, og målet med besøket var å se hvordan elever og lærere ved skolen jobber med entreprenørskap.

Hjemdal besøkte en mattegruppe som jobbet med matteappen Wateachu (se tidligere sak). Videre fikk hun en presentasjon av det digitale vurderingsverktøyet Pithci som i disse dager lanserer appen sin.

I forkant av besøket hadde Sosiologi-klassen jobben med temaet sosialt entreprenørskap og lanserte ideer som skulle bidra til integrering og redusere arbeidsledighet. Sikkert tok Hjemdal med seg noen gode ideer tilbake til Stortinget.

Besøket ble avsluttet med en diskusjon med representanter fra noen av skolens ungdomsbedrifter. Blant annet ble trender innenfor næringslivet, som digitalisering og grønt skifte, diskutert.

Takk for besøket!